Tietosuojaseloste

Tämä on yrityksen Elemix (yksityinen elinkeinonharjoittaja Tuomas Elenius) henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 25.11.2020.

Rekisterinpitäjä

Elemix
Kotipaikka: Vantaa
Y-tunnus: 2200786-0

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tuomas Elenius (yrittäjä)
Sähköpostiosoite: tuomas@elenius.fi
Puhelinnumero: 044 5595 995

Rekisterin nimi

Verkkosivujen kautta tulleiden yhteydenottojen rekisteri sekä kävijäseuranta-/analytiikkatyökalujen muodostama rekisteri.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Yhteydenottolomakkeella keräämme käyttäjän itsensä syöttämät ja lähettämiä tietoja. Yhteydenotossa pyydämme varsinaisen yhteydenottoasian lisäksi yhteydenottajan nimeä sekä yhteystietoja (sähköpostiosoite).

Sivuillamme on käytössä myös Google Analytics -kävijäseurantatoiminnot joissa kerätään tietoa verkkosivujen käyttäjistä ja heidän toiminnastaan verkkosivuillamme. Näihin tietoihin ei koskaan yksilöidä käyttäjän IP-osoitetta tarkempaa henkilöä yksilöivää tietoa. IP-osoitteen avulla henkilöä ei voida yksilöidä ja kävijäseurannan tietoja käsiteltäessä ei ole mahdollista tietää että kuka verkkosivuja on käyttänyt. Tästä syystä tätä kävijäanalytiikkaa ei käsitellä tässä dokumentissa enempää.

Miten tietoja käsitellään ja säilytetään?

Yhteydenottolomakkeen kautta tulleet henkilötietoja käsittelee ainoastaan yrittäjä itse hoitaessaan liiketoimintaansa. Tyypillisesti yhteydenoton perusteella kirjoitetaan tarjous joka toimitetaan yhteydenottajalle. Henkilötietoja ei välitetä eteenpäin kolmansille osapuolille ja ne säilytetään ainoastaan kotimaisen webhotelli-palveluntarjoajan sähköpostipalvelimella. Sähköposteihin ei ole pääsyä kenelläkään muulla henkilöllä kuin yrittäjällä itsellään. Asiaa valvotaan teknisesti ja käyttö vaatii salasanan.

Asiakassuhteen edetessä laskutusvaiheeseen, käsittelee alunperin yhteydenottolomakkeellakin saapuneita henkilötietoja yrityksen kirjanpitäjä (yksi nimetty henkilö) yrityksessä Porvoon Yrityslaskenta Oy. Henkilötietoja säilytetään ja käsitellään lain vaatimusten mukaisesti ja niitä säilytetään asianmukaisesti yrityksen omissa sekä kirjanpitoyrityksen tiloissa.

Tietojen poistaminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin ne ovat liiketoimminan kannalta tarpeen. Myös juridiset kirjanpitolain yms. asetukset vaikuttavat säilytysaikoihin.

Yksityishenkilönä sinulla on oikeus saada pääsy tietoihisi ja saada kopio tiedoista. Voit pyytää tietojen oikaisua tai poistamista. Poistamisoikeutta saattaa rajoittaa muut lait, esimerkiksi kirjanpitolain tietojen säilytysvelvollisuus.

Voit pyytä sinusta tallennettuja tietoja ylempänä mainitulta yhteyshenkilöltä, eli yrittäjältä itseltään.


Tiivistetysti henkilötietoja käsitellään Elemixissä mahdollisimman vähän ja erityistä huolellisuutta noudattaen. Ota yhteyttä kaikissa tietosuojaan ja henkilötietoihin liittyvissä asioissa suoraan yrittäjään Tuomas Eleniukseen, kiitos.