Ilmakuvaus - ilmakuvat yksityishenkilöille ja yrityksille

Ilmakuvaus

Ilmakuvausten portfolio on tekeillä ja tuloillaan. Yllä oleva kuva on otettu Espoon Leppävaarassa lokakuussa 2018.

Ilmakuvista aivan uutta näkökulmaa maailmaan

Ilmakuvauksilla on pitkät perinteet Suomessa. Lukuisten talojen seiniltä löytyy ilmakuvia kotitalosta ja tiluksista. Aiemmin ilmakuvat otettiin kuvaajan toimesta joka istui helikopterin tai pienlentokoneen kyydissä, mutta nykytekniikka on tehnyt ilmakuvauksista vaivattomampia ja edullisempia toteuttaa. Miehittämättömät kauko-ohjattavat ns. droonit (kuvauskopterit) mahdollistavat edullisen ja joustavan ilmakuvaamisen.

Ilmakuvien käyttökohteet

Ilmakuvia käytetään usein tukemaan asunnon tai talon myyntiä. Ilmakuvien avulla myytävän kohteen sijaintia ympäristössään sekä alueen tunnelmaa on helppo tuoda esiin. Toinen merkittävä kuvien käyttökohde on saada ikimuistoisia kuvia omasta kotitalosta, mökistä tai jostain muusta rakkaasta paikasta. Digikuvista saa teetettyä suuriakin paperikuvia tai tauluja kodin seinälle.

Kuvien laatu

Tällä hetkellä käyttämäni kaluston tekninen kuvanlaatu (eikä osaamiseni) riitä TV-tason videotuotantoihin tai äärimmäistä kuvanlaatua vaativiin kaupallisiin valokuvasovelluksiin. Yksityishenkilöiden ja yritysten perustason tarpeisiin pystyn kuitenkin tuottamaan näyttäviä ilmavalokuvia sekä videoita joustavasti ja ammattitaitoisesti.

Ilmakuvaus ja turvallisuus

Olen (yritykseni Elemix) Trafille rekisteröity ns. RPAS-lennättäjä ja noudatan kuvauslennoilla kaikkia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia. Minulta löytyy vaaditut vastuuvakuutukset ja pyrin minimoimaan kaikki lennättämiseen liittyvät riskit. En esimerkiksi lennätä kuvauskopteria ihmismassojen yllä, en kovalla tuulella saatika sadekelillä. Noudatan myös pysyviä ja väliaikaisia lento- ja korkeusrajoituksia sekä luonnollisesti kuvauskieltoalueita. Edellä mainitut säädöksiin ja turvallisuuteen liittyvät seikat aiheuttavat sen, että milloin tahansa ja missä tahansa ei välttämättä ole mahdollista kuvata ilmakuvia.

Ilmakuvausten perushinta yksityishenkilöille

Perushinta 215 € (pääkaupunkiseutu, arkipäivä)
Kuvaukset yrityksille sekä videotyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti, pyydä tarjous!

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%


Peruskuvauksen hintaan sisältyy:

  • Valmiita digikuvia 5 kpl, lisäkuvat 25 €/kpl
  • Asiakas halutessaan itse valita käsiteltävät kuvat kaikista otetuista kuvista
  • Matka- ja pysäköintikulut pääkaupunkiseudulla
  • Sovitun rakennuksen, tontin, tilan tai alueen kuvauksen
  • Kuvien viimeistelyn kuvankäsittelyssä
  • Luovutan kuviin vapaat ja rajoittamattomat käyttöoikeudet asiakkaalle (kuvat saa myös antaa eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön)
  • Minulta saa myös huippulaatuisia paperikuvia aina suureen A2-kokoon saakka omalla laitteistolla toteutettuna. Kysy lisää!

* Lopullinen hinta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa etukäteen kuvausaikaa varattaessa.

Perushintataso pätee kuvattaessa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen). Kuvaan paljon myös lähialueilla (Nurmijärvi, Klaukkala, Tuusula, Vihti, Nummela, Järvenpää, Hyvinkää, Sipoo, Porvoo ja Kirkkonummi) jolloin veloitan myös matkakuluja.

Asuntokuvaukset

Vaikka olenkin lopettanut aktiivisen asuntokuvausten markkinoinnin, kuvaan asuntoja edelleen jatkuvasti! Pääasiakaskuntani on tietyt tutut ja pitkäaikaiset ammattivälittäjät, mutta kuvaan tarpeen mukaan edelleen myös yksityishenkilöiden koteja ja voin neuvotella myös yhteistyökuvioista uusien kiinteistövälittäjien kanssa. Ota yhteyttä!

Alla on satunnainen otos tällä hetkellä myynnissä olevista asunnoista joiden myyntikuvat olen ottanut. Linkit on päivitetty viimeksi 8.10.2018.

Yllä olevien myynnissä olevien asuntojen kuvien joukossa saattaa olla minusta riippumattomista syistä yksittäisiä muidenkin tahojen ottamia kuvia. Pohjapiirrustukset ovat aina muiden käsialaa.

Sananen kuvaajasta

Tuomas Elenius

Minusta voi lukea enemmän täältä, mutta todettakoon että olen tehokas, luotettava ja joustava ammattivalokuvaaja. Olen elättänyt itseni valokuvaamisella vuodesta 2008 saakka ja yhtenä toimintani peruspilareista on ollut jo vuosien ajan asuntokuvaukset. Kuvaan edelleen paljon asuntokuvauksia ja nyt olen ottanut ilmakuvaukset mukaan asuntkuvauksiakin läheltä liipaten.

Yhteydenottolomake


* Kaikki kentät ovat pakollisia. Ole huolellinen yhteystietojen kanssa jotta saan palattua asiaan!

Ottamalla yhteyttä minuun saatan saada sinusta henkilötietoja. Voit lukea tietosuojaselosteen täältä.

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite: tuomas@elenius.fi
Puhelin: 044 5595 995

En vastaa puhelimeen kuvausten aikana. Mikäli en vastaa puheluusi, suosittelen lähettämään tekstiviestin niin palaan suuntaasi heti kun mahdollista. Viestin lähettämällä et huku puhelinmyyjien vastaamatta jääneiden puheluiden sekaan.